• Waarom ons?

  • Wij nemen de kozijnen mee!

  • Zeer scherpe tarieven

  • Streeploos, Brandschoon en Glashelder

De Vallei, glazenwasser in Ede

De Vallei is al jaren een professioneel glazenwassersbedrijf voor particulieren en bedrijven. Wij onderhouden de raampartijen – inclusief de kozijnen – van bijvoorbeeld scholen, kantoren, hotels, winkelcentra  en andere instellingen, maar ook veel particulieren mogen wij tot onze klanten rekenen. Ons team bestaat uit professionele medewerkers met veel ervaring onder allerlei omstandigheden. De ene keer werken wij met steigers, dan weer met hoogtewerkers of met ladders. Daarbij vormen ook grote hoogten voor ons specialistische team geen enkel probleem. En: wij beschadigen uw schilderwerk natuurlijk niet. Wij plaatsen namelijk geen ladders of steigers tegen het schilderwerk.

Ook voor het reinigen van vloeren en gevels

Naast het wassen van raampartijen en kozijnen verzorgen wij ook de reiniging van gevels en vloerafwerkingen als tapijt, hout, (natuur)steen of kunststof.

Gevelreiniging is specialistisch werk waarvoor wij gebruikmaken van moderne technieken en middelen. Ook kunnen wij indien u wenst op professionele wijze een waterdichte, beschermende laag op uw gevel aanbrengen.

Voor het reinigen van vloeren voeren wij eerst een grondige analyse uit. Op basis daarvan stellen wij een onderhoudsprogramma op waarbij het optimaliseren van de levensduur en het behoud van een schoon oppervlak de uitgangspunten vormen. Ook hierbij is het mogelijk een beschermende laag op uw vloerafwerking aan te brengen.

Dáárom glazenwasser De Vallei:

  • Glasheldere prijzen: al vanaf 10 euro.
  • Brandschone ramen én kozijnen.
  • Niet alleen voor uw ramen, ook voor uw gevel of vloer kunt u bij ons terecht.
  • Wij werken met milieuvriendelijke middelen.
  • Wij gebruiken de nieuwste technieken.
  • Uw milieuvriendelijke glazenwasser in Ede

Zowel voor het reinigen van ramen en glazen schuifpuien als voor de reiniging van vloeren en gevels maken wij gebruik van reiniginsmiddelen die het milieu geen onnodige schade toebrengen. Daarbij maken wij gebruik van de nieuwste technieken en machines zodat schoon ook écht schoon is. De beschermende finishing touch voor gevels en vloeren zorgt er daarbij ook voor dat vuil minder kans heeft, wat bijdraagt aan de duurzaamheid van de vloer of gevel. En als op deze manier uw gevel of vloer langer meegaat, denkt u niet alleen aan het milieu, maar ook aan uw portemonnee. Zo wordt iedereen blij van De Vallei.

Schoonhouden in plaats van schoonmaken

De Vallei, uw glazenwasser in Ede, zegt: ‘schoonmaken is een handeling, schoonhouden een proces’. Dat doen wij met meer dan tien medewerkers, al vele jaren lang. Ook aan het schoonhouden van vloer, gevel of raampartijen van uw huis, bedrijf of ander object werken wij graag mee of nemen het geheel van u over.

U kunt eenvoudig en zonder kosten een offerte aanvragen als u wilt weten wat voor u de mogelijkheden – en de daarbijhorende kosten – zijn.

Ziet u als een berg op tegen het glazen wassen of vloer reinigen? Vraagt u dan eens vrijblijvend wat De Vallei u als dé glazenwasser in Ede kan bieden. 

Glasbewassing voor particulieren

Al vanaf € 10,- uw ramen gewassen!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!