• Waarom ons?

  • Wij nemen de kozijnen mee!

  • Zeer scherpe tarieven

  • Streeploos, Brandschoon en Glashelder

Ramen wassen in Veenendaal

Het beroep glazenwasser is de laatste jaren steeds professioneler geworden en de werkzaamheden zijn breder geworden. Glazenwasser De Vallei is zo’n professioneel bedrijf dat niet alleen zorgt voor het ramen wassen in Veenendaal en omgeving, maar ook voor gevelreiniging en vloer- en tapijtreiniging ingeschakeld wordt. Tot onze klanten behoren onder andere scholen, winkelcentra, kantoren en zorginstellingen, maar wij hebben ook veel particuliere klanten. Hoewel ons bedrijf al vele jaren bestaat en wij een begrip zijn in Veenendaal en daarbuiten, zijn wij nog altijd een dynamische onderneming met enthousiaste mensen die elk hun eigen specialisme hebben en die onder heel diverse omstandigheden hun werk kunnen doen.

 

Gevel- en vloerreiniging

De Vallei is naast het ramen wassen in Veenendaal gespecialiseerd in het reinigen van gevels en vloeren – inclusief tapijt – en maakt daarbij gebruik van moderne technieken en middelen. Ook kunnen wij een waterdichte, beschermende laag aanbrengen op de gevel en in veel gevallen ook op vloeren. Voor wij met het reinigingswerk beginnen, voeren wij een analyse uit op basis waarvan wij een reinigings- en onderhoudsprogramma opstellen. Dit reinigings- en onderhoudsprogramma is niet alleen gericht op het goed schoonmaken, maar ook op een zo lang mogelijke levensduur van de gevel of vloer. Bovendien proberen wij ervoor te zorgen – bijvoorbeeld door het aanbrengen van een beschermende laag – dat het oppervlak niet snel opnieuw zal vervuilen.

 

De voordelen van glazenwasser De Vallei:

  • Scherpe prijzen: al vanaf 10 euro wassen wij uw ramen.
  • Wij wassen de ramen en nemen daarbij standaard de kozijnen mee.
  • Wij beschadigen uw schilderwerk niet.
  • Ook voor het reinigen van gevel of vloer.
  • Wij gebruiken milieuvriendelijke middelen.
  • Wij werken met moderne technieken.

 

Milieuvriendelijke middelen

De Vallei werkt bij het ramen wassen in Veenendaal en omgeving met milieuvriendelijke middelen. Natuurlijk staat daarbij voorop dat we met deze middelen de ruiten, gevel of vloer ook echt goed schoon krijgen. Daar zorgen ook de nieuwe technieken en machines voor. De beschermende, vuilafstotende en/of waterdichte laag die wij kunnen aanbrengen, draagt ook bij aan de duurzaamheid van vloer of gevel. Als de gevel of vloer minder vaak gereinigd hoeven te worden en de levensduur verlengd wordt, is dit natuurlijk beter voor het milieu. Maar in financieel opzicht bent u zelf beter af. Zo zouden we kunnen zeggen ‘iedereen blij met De Vallei’.

 

Schoonmaken en schoonhouden

Wij zeggen altijd ‘schoonmaken is een handeling, schoonhouden een proces’. De Vallei staat met meer dan tien medewerkers voor u klaar om zowel het schoonmaken als het schoonhouden van u over te nemen. Wij maken graag – geheel vrijblijvend – een offerte voor u. Maar ook als u gewoon de mogelijkheden en de daarbij behorende kosten eens op een rijtje wilt zetten, kunt u ons bellen of mailen.

Of het nu gaat om eenmalige vloer- of gevelreiniging, een onderhoudscontract voor het ramen wassen in Veenendaal, wij nemen de zaken graag en vrijblijvend met u door.

 

Glasbewassing voor particulieren

Al vanaf € 10,- uw ramen gewassen!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!