• Waarom ons?

 • Wij nemen de kozijnen mee!

 • Zeer scherpe tarieven

 • Streeploos, Brandschoon en Glashelder

Schoonmaakbedrijf Veenendaal

De Vallei is gevestigd in Ede, maar wij zijn als schoonmaak- en glazenwasbedrijf ook actief in bijvoorbeeld Veenendaal, Bennekom en Barneveld. Wij bieden een compleet dienstenpakket voor het reinigen en/of onderhouden van raampartijen, daken, gevels en vloeren van hout, (natuur)steen, tegels en kunststof en zelfs van tapijt. Daarvoor gebruiken wij de beste en modernste middelen en technieken die het milieu zo min mogelijk belasten. Tot onze klanten behoren particulieren, maar ook allerlei instellingen en bedrijven zoals ziekenhuizen, onderwijsinstellingen, winkelcentra en sportaccomodaties huren De Vallei als schoonmaakbedrijf in Veenendaal en omgeving in.

 

Met het oog op de toekomst

Duurzaamheid is bij De Vallei, het schoonmaakbedrijf in Veenendaal, niet zomaar een modewoord. Enerzijds werken wij met milieuvriendelijke schoonmaak- en onderhoudsmiddelen, maar we streven er anderzijds ook naar dat onze manier van werken de levensduur van gevelbekleding, kozijnen en vloeren verlengt. Dat doen wij onder andere door vooraf een grondige analyse te maken van het te reinigen materiaal en de staat ervan. Hier stellen wij vervolgens het te gebruiken schoonmaakmiddel op af. Daarnaast kiezen wij voor een schoonmaak- of onderhoudsmiddel dat vuilafstotend en beschermend werkt waardoor de gevel, vloer of dak langer meegaat. Ook het aanbrengen van een extra – waterdichte of vuilafstotende – laag behoort tot de mogelijkheden bij De Vallei.

 

Kiezen voor schoonmaakbedrijf De Vallei betekent:

 • Heldere afspraken;
 • Concurrerende prijzen;
 • Professionele aanpak;
 • Compleet dienstenpakket;
 • Van vloer tot dak;
 • Snelle service;
 • Vertrouwde dienstverlening;
 • Investeren in een schone, frisse uitstraling.

 

Een schone, frisse uitstraling

Schoonmaakbedrijf Veenendaal zorgt ervoor dat de entree – in de ruimste zin van het woord – van uw woning of bedrijfspand er altijd schoon en fris uitziet. Dat is belangrijk, een eerste indruk maakt u immers maar één keer. Het team van De Vallei bestaat uit meer dan tien medewerkers die ieder hun vak verstaan en bovendien een professionele, klantvriendelijke opstelling hebben. Daarnaast kunnen zij onder de meest uiteenlopende omstandigheden werken, bijvoorbeeld op grote hoogte of met speciale middelen en technieken. Onze mensen hebben hun eigen specialisaties, de één is bijvoorbeeld een kei in het snel en streeploos wassen van de ruiten, de ander weet alles van het reinigen van tapijt en weer een ander gaat het liefst het dak op om aanslag te verwijderen.

 

Schoonmaken, en dan?

Bij De Vallei zeggen we altijd: ‘Schoonmaken is een handeling, schoonhouden een proces’. Daarmee bedoelen we dat na het intensieve schoonmaken het onderhoud een steeds terugkerend karwei is. Alleen door de vloeren, gevels en muren bij te houden, zorgt u ervoor dat de boel netjes blijft. Bovendien kost het onderhoud minder aan inspanning, tijd en materialen als het regelmatig gebeurt. U kunt bij ons terecht voor eenmalige reiniging, maar ook voor een onderhoudscontract op maat. Wilt u meer weten, een offerte aanvragen of een afspraak maken bij u op locatie, neemt u dan geheel vrijblijven contact op met De Vallei, schoonmaakbedrijf Veenendaal.

Glasbewassing voor particulieren

Al vanaf € 10,- uw ramen gewassen!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!